Catalan English French Russian Spanish
 • ACABATS DE QUALITAT
  ACABATS DE QUALITAT Art cuina aposta per un producte selectiu amb acabats de primera qualitat
 • DISSENY
  DISSENY Artcuina dispossa d'un equip professional dedicat a dissenyar el vostre projecte a mida
 • INNOVACIÓ
  INNOVACIÓ L'equip d'Artcuina sempre està a la recerca de nous productes i noves tecnologies per a poder-ho oferir al seu client
 • CUINES AVANTGUARDISTES
  CUINES AVANTGUARDISTES Artcuina es reconegut pel seu disseny avantguardista
 • CUINES PERSONALITZADES
  CUINES PERSONALITZADES L'equip d'Artcuina us assessorarà en tot moment per fer de la vostra cuina una cuina funcional però alhora personalitzada
 • 5 ANYS DE GARANTIA
  5 ANYS DE GARANTIA Tots els nostres productes estan certificats amb el segell de garantia AENOR
 • ACABATS DE QUALITAT
 • DISSENY
 • INNOVACIÓ
 • CUINES AVANTGUARDISTES
 • CUINES PERSONALITZADES
 • 5 ANYS DE GARANTIA
Elementos filtrados por fecha: abril 2016 - ARTCUINA - Mobiliari de Cuina,Cuines de disseny,Cuines Classiques,Cuines Italianes,Encimeres silestone,compac,banys,parquets,electrodomestics.Marbres Aro

 

NOU CATÀLEG DE BOSCH: NOVA TECNOLOGIA HOME CONNECT

 

Ara ArtCuina ja disposa del nou catàleg de BOSCH on podràs contemplar alguns models de frigorífics, rentaplats, rentadores assecadores i forns que podràs manipular a través del teu mòbil o tablet.

També tindràs accés al manual d'instruccions i rebràs consells i trucs per a guadir al màxim dels teus electrodomèstics Home Connect, estiguis on estiguis.

L'aplicació la podràs descarregar de forma gratuïta.

 

FRIGORÍFICS models KGF56SB40, KGF56PI40 i KAD92SB30.

Connectant l'accessori KSZ10HC00 als frigorífics de Bosch Home Connect podràs manipular la temperatura de cada compartiment per adaptar-la a les teves necessitats en cada moment. També rebràs avisos cada vegada que hagis deixat la porta oberta. També t'ofereix una guia de conservació d'aliments i informació nutricional.

 

RENTAVAIXELLES SMS88TI26E i SMV88TX26E.

Podràs porgramar el teu rentaplats a distància i seguir la progressió del programa. També pots rebre notificacions al teu mòbil o tablet quan hagi acabat o de la necessitat de reposar sal o abrillantador. A més a més, podràs modificar des de la app els ajustaments bàsics com la duresa de l'aigua o l'ús de l'abrillantador, modificar les funcions i activar o desactivar avisos.

 

FORN HSG636XS6.

Podràs encendre el teu forn a distància des de qualsevol lloc i seguir la progressió del programa. Si ho desitges podràs rebre també les notificacions al teu mòbil o tablet quan el programa ja hagi finalitzat.

A més, podràs verificar que el teu forn estigui apagat quan estiguis fora de casa per la teva màxima seguretat. També aorta múltiples receptes amb característiques programades per a que el teu forn ho faci amb total facilitat.

 

RENTADORES WAYH89XES i WAYH890ES i ASSECADORES WTYH7709ES

Mitjançant la app podràs veure quin programa escollir el funció del tipus de roba i el grau de brutícia.

 

ALTRES AVENTATGES:

- AJUDA I DIAGNÒSTIC. Podràs realitzar un primer diagnòstic a distància en cas de que surgeixi algun error o incidència. En el cas de requerir una reparació, el nostre tècnic de Bosch podrà presentar-se a casa teva amb la peça de recanvi necessària.

- INICI FÀCIL. Amb la guia per a rentadores, rentavaixelles i assecadores Home Connect, et serà fàcil escollir el programa adequat que més s'adapti al teu tipus de vaixella o roba.

- CONTROL REMOT. podràs activar i seguir l'estat del teu programa de rentat o escalfar el forn quan tu desitgis.

- ALERTES. si ho desitges rebràs notificacions al teu mòbil o tablet.

- CONSELLS. ofereixen consells d'emmagatzematge en el teu frigorífic, receptes i trucs de cuina.

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat a : NOTICIES
Dimecres, 06 abril 2016 09:01

AIGÜERA MODEL CARBON N-100L DE SCHOCK

 

EDICIÓ LIMITADA ESPECIAL (99 UNITATS)

 

Un procés revolucionari desenvolupat per la marca alemanya SCHOCK permet desenvolupar la primera aigüera de fibra de carboni de la història. La fibra de carboni és un material imprescindible en el desenvolupament tecnològic actual de la indústria. Té propietats mecàniques similars a l'acer i és tan lleuger com la fusta o el plàstic. Per la seva duresa té major resistència a l'impacte que l'acer i s'ha convertit en el principal material del segle XXI. Limitat a una edició especial de 99 unitats en tot el món, aquesta aigüera de Fibra de Carboni amb disseny N-100L ens permet ser part d'aquesta revolució tecnològica. Es tracta d'una peça única que inclús en una cuina exclusiva ocuparia un lloc privilegiat i compliria els somnis dels seus propietaris. Una joia tecnològica en la teva cuina!

 

Format: aigüera de 60cm d'amplada (forat de 58x51cm) i 22cm de profunditat. 

Tipus d'instal·lació: sota encimera.

Preu PVP: 2.930 € + IVA.

 

Accessoris opcionals:

- Kit il·luminació Led: 198€ + iva.

- Pro Care Set: 12€ + iva.

- Easy Care Set: 26€ + iva.

- Easy Care abrillantador: 14e + iva.

- Tapa vàlvula en acer raspatllat: 22€ + iva.

 

 

 

 

Publicat a : NOTICIES

 

JA DISPOSEM DE CATÀLEG DE SCHOCK

 

ArtCuina ja té a les seves mans el nou catàleg d'aigüeres i aixetes SCHOCK, marca alemanya única amb el seu producte.

 

Schock presenta aigüeres amb dos tipus d'acabats:

 

* CRISTADUR: proporciona sedositat al tacte, puresa de color, neteja i estètica. Aquest material permet una neteja i manteniment fàcil, on els líquids són simplement repelats i no es mantenen a la superfície de l'aigüera. Producte patentat i destacat per la higiene. 

Colors que han creat dins la gamma de Cristadur: Magma, Carbonium, Pur, Bronze, Polaris, Stone, Rouge, Vintage, Earth i Magnolia.

 

* CRISTALITE: conegut en tot el món pel material original de les aigüeres de granit, és l'autèntica referència per la resta de fabricants. Actualment ha millorat els seus atributs i ha creat una atractiva i àmplia gamma de colors.

Colors amb Cristalite: Everest, Crema, Basalt, Onyx, Pink, Bringht Orange, Beton, Croma, Gobi, Peppermint, Sunflower, Oceanblue, Inox , Nero i Mocha.

 

A part, cal esmentar que Schock ha creat unes promocions on els packs on hi consta aigüera + aixeta surt molt bé de preu. ArtCuina t'obsequia amb un escorridor Roll-Up valorat en 74€+IVA amb la compra d'aquests packs (obsequi gratuït fins a esgotar existències).

 

Trobarem al catàleg especificat cada model d'aigüeres amb quins colors tenim disponibilitat, el plaç d'entrega (segons els color podem tenir l'aigüera en 2 dies, o els colors més exclusius el plaç d'entrega s'allargarà fins a 21 dies hàbils) i tipus d'instal·lació (sobre encimera, sota encimera o enrasades a nivell de l'encimera), profunditat de l'aigüera i per a quina mida de moble és apte aquella aigüera.

 

AVANTATGES:

- Efecte antiadherent: la brutícia simplement no s'adhereix.

- Lliure d'olors: el material garantitza la superfície lliure d'olors.

- Alta resistència a la calor.

- Extremadament durader.

- Resistent a l'impacte: més dur que el granit.

- ProHigienic: garantitzat, qualitat de la superfície patentada per SCHOCK.

- Resistent a les taques.

- Aixetes Silencioses.

 

Contenen fins a un 80% de quarç, material més dur que el granit. Tant CRISTADUR com CRISTALITE han estat especialment creats per soportar les exigències de la cuina. 

 

QUÈ MÉS PODEM DEMANAR?

1) LED. Disposa d'aigüeres amb LED resistent a l'aigua.

2) INDUTHERM. Escorridor calefactat en una luxosa patent i es pot escalfar dins a 50º, per lo que podria substituir als típics escalfaplats. És molt útil per a l'assecat de la vaixella i per descongelar aliments també.

3) LADON. Dispensador de sabó on regula alhora també la vàlvula automàtica sense haver de fer més forats al damunt de la superfície de treball.

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat a : NOTICIES
Dimecres, 06 abril 2016 08:19

NOU CATÀLEG D'AIGÜERES: PYRAMIS

NOU CATÀLEG D'AIGÜERES D'ACER INOXIDABLE: PYRAMIS

 

A ArtCuina trobaràs aquest catàleg d'aigüeres en acer inoxidable on les trobaràs en dos acabats possibles: Inox Polit o Inox Raspallat (nou acabat que apareix exclusivament en la línea TERRAGON).

Tipus d'instal·lació: trobarem aigüeres encastades per sobre l'encimera, d'altres per sota de l'encimera, i altres enrasades al mateix nivell que l'encimera.

Segell d'estanquitat: per garantir l'estanquitat durant la instal·lació d'una aigüera Inset i evitar qualsevol possible dany a l'encimera provocat per l'aigua, és essencial crear un segell estanc entre l'aigüera i la superfície de treball mitjançant l'aplicació d'un segellador. Les aigüeres Pyramis d'acer inoxidable inset es subministraran amb un cordó de poliuretà preinstal·lat a fàbrica sota les pestanya d'ajut a l'encimera de l'aigüera, per tant la seva instal·lació serà més senzilla ja proporcionarà més estalvi de temps en comparació amb altres mètodes de segellat.

Garantia: ofereix 25 anys de garantia en les seves aigüeres i 5 anys en les seves aixetes. El triturador té 2 anys de garantia. 

 

 

 

 

Publicat a : NOTICIES

NOVY PRESENTA EL SEU NOU CATÀLEG

 

Ja tenim a ArtCuina el catàleg de Novy d'aquesta temporada on conserva la majoria dels seus productes ja que confia totalment amb els seus productes, recordeu que ofereix 5 anys de garantia en els seus electrodomèstics, la qual cosa significa que és molt segur dels productes que ofereix als seus clients.

Aquesta marca alemanya fins ara es dedicaven principalment a elaborar campanes d'extracció basat sobretot en l'integració i seguint una línia molt recta. També creaven plaques de cocció mitjançant les quals es podien controlar les campanes d'extracció, però aquest any, han incorporat una línia de forns en color negre on trobem forns de diferents mides: alçada 45cm, multifunció de 60cm d'amplada, 90cm d'amplada, forns de vapor, forn de vapor gastronòmic, combinat i escalfaplats.

Vine a ArtCuina i demana un pressupost amb electrodomèstics NOVY.

 

Publicat a : NOTICIES