Catalan English French Russian Spanish
 • ACABATS DE QUALITAT
  ACABATS DE QUALITAT Art cuina aposta per un producte selectiu amb acabats de primera qualitat
 • DISSENY
  DISSENY Artcuina dispossa d'un equip professional dedicat a dissenyar el vostre projecte a mida
 • INNOVACIÓ
  INNOVACIÓ L'equip d'Artcuina sempre està a la recerca de nous productes i noves tecnologies per a poder-ho oferir al seu client
 • CUINES AVANTGUARDISTES
  CUINES AVANTGUARDISTES Artcuina es reconegut pel seu disseny avantguardista
 • CUINES PERSONALITZADES
  CUINES PERSONALITZADES L'equip d'Artcuina us assessorarà en tot moment per fer de la vostra cuina una cuina funcional però alhora personalitzada
 • 5 ANYS DE GARANTIA
  5 ANYS DE GARANTIA Tots els nostres productes estan certificats amb el segell de garantia AENOR
 • ACABATS DE QUALITAT
 • DISSENY
 • INNOVACIÓ
 • CUINES AVANTGUARDISTES
 • CUINES PERSONALITZADES
 • 5 ANYS DE GARANTIA
Elementos filtrados por fecha: Novembre 2015 - ARTCUINA - Mobiliari de Cuina,Cuines de disseny,Cuines Classiques,Cuines Italianes,Encimeres silestone,compac,banys,parquets,electrodomestics.Marbres Aro
Dijous, 26 Novembre 2015 17:36

STAR GALAXY DE SENSA BY COSENTINO

STAR GALAXY

 

És un granit que ha creat Cosentino i l'ha incorporat en la seva col·lecció de "Sensa by Cosentino" (mateix creador del Silestone).

Material que es pot emprar pel que desitgis: cuines, banys, paviments, làpides, taules, etc.

Important: tractament antitaques.

 

Publicat a : NOTICIES

 

MATERIAL AMB MOLTA PERSONALITAT

 

Ets una persona atrevida? Creativa? Original? Amb una personalitat molt marcada? Doncs, si totes les respostes són SÍ aquí tens el teu material ideal per a encimeres de cuines, banys, taules, elements de decoració...

 

Al magatzem de Cosentino (creadors de Silestone) de Girona hi trobaràs aquesta magnífica planxa.

 

Demana a ArtCuina informació sobre aquest material si t'interessa!

 

Publicat a : NOTICIES
Dissabte, 07 Novembre 2015 09:49

COSENTINO ONLINE EQUALIZER

 

COSENTINO HA CREAT UN PROGRAMA DE SIMULACIÓ DELS SEUS PRODUCTES

 

Cosentino ha creat una eina pels seus clients per a que puguin observar amb un simple clic com es combinen els seus colors de Dekton i Silestone en diferents espais: cuina, banys, façanes exteriors, paviments, locals comercials, etc.

Ho podeu utilitzar directament a la pàgina web de Silestone: Silestone.es o bé podreu descarregar l'aplicació de Cosentino pel mòbil i és apte per a tot tipus de mòbils Smartphones.

Publicat a : NOTICIES
Dissabte, 07 Novembre 2015 09:24

ACQUA FRACCAROLI ÉS EL NOU COLOR DE SILESTONE

PRESENTEM NOU COLOR DE SILESTONE: ACQUA FRACCAROLI

 

Silestone celebra el seu 25é aniversari i per això ha creat un nou color molt llamatiu color turquesa: ACQUA FRACCAROLI escollit per Brunete Fraccaroli.

 

Per Brunete color significa vida, moviment i energia. asquest tret es reflecteixen el seu treball, on el toc de color està sempre present, inclús ene sl espais més petits. L'arquitecta s'ha inspirat en la seva infància per a crear el color Acqua. Sempre fascinada per colors forts, li agradava barrejar colors d'anilina a la fàbrica del seu pare i sempre acabava aconseguint un color blau verdós. Tothom ho anomenava "Blau Brunete" i es va convertir així n el color preferit de l'arquitecta.

 

Actualment, aquest color ha arribat fins i tot a la cuina de Karlos Arguiñano on queda perfectament combinat amb la tonalitat blanca dels mobles de cuina.

 

A Artcuina ja tenim mostres físiques d'aquest nou color que ha creat Silestone by Cosentino, vine a la botiga i contempla aquest color tant innovador.

 

 

 

 

Publicat a : NOTICIES
Dijous, 05 Novembre 2015 19:04

TRACTAMENT ANTITAQUES

A arrel d'aquest llançament, Cosentino ha dut a terme una reformulació d'una protecció antitaques que ara passa a anomenar-se Senguard NK. La solució millorada permet ara un millor rendiment davant de taques resistents, així com que sigui especialment efectiva en granits blancs o de tons clars. Aquesta innovació obtinguda per l'àrea de I+D de Cosentino, permet que el granit repel·li líquids com l'aigua o l'oli, proporcionant una protecció eficient contra tot tipus de taques, i allargant la durabilitat del material sense que canviï l'aparença ni el tacte de la pedra.

Publicat a : NOTICIES
Dijous, 05 Novembre 2015 18:56

SENSA BY COSENTINO PRESENTA BLACK BEAUTY

US PRESENTEM BLACK BEAUTY

 

El grup de SENSA de Cosentino ha tret al mercat 6 colors exòtics de granit. Aquí us presentem el Black Beauty amb acabat Caresse texturitzat que combina a la perfecció el brillo i el mate més exòtics per a oferir un granet indi de color negre profund i amb aleatoris vetejats de tints blancs.

 

 

 

 

Publicat a : NOTICIES

 

GRANIT ORINOCO

 

Oi que és impressionant? Veure una planxa d'Orinoco de Sensa (de Cosentino, fabricants de Dekton i Silestone) és com estar contemplant una obra d'art!

Aquest material exclusiu i molt elegant que prové del Brasil, el podreu demanar a la nostra botiga ARTCUINA de Sant Feliu de Guíxols (botiga èlit) o al nostre taller de marbres MARBRES ARO SL de Palafrugell (empresa Loyalty). Aquest granit d'importació té un tractament antitaques. Aquest material ofereix sens dubte una estètica incomparable per la seva grandiositat en disseny i trams aleatoris de vetes salvatges incentivades encara més pel seu brillant acabat polit. Cabals de vetejats blancs, daurats i color coure, interromputs en ocasions per minerals platejats, revesteixen un fons negre molt intens que originen un escenari singular i impossible d'imitar.

 

Pregunta per aquesta novetat espectacular de Sensa!

 

 

 

Publicat a : NOTICIES